Roberto Martinez met de grond gelijkgemaakt: "Dat is dikke zever"

Roberto Martinez met de grond gelijkgemaakt:
Vrijdag 15 oktober 2021 - 08:30   I   door Redactie

Door de slechte resultaten in de Nations League ligt Roberto Martinez serieus onder vuur, maar dat is niet de eerste keer. Ook in aanloop naar het WK 2018 was er heel wat heisa.

Dat had toen vooral te maken met de niet-selectie van Radja Nainggolan, die volgens Roberto Martinez met zijn gedrag niet in de groep paste, al sprak de bondscoach dat nooit zo expliciet uit.

"Volgens mij had ik verdiend erbij te zijn op het WK 2018", kwam Nainggolan daar donderdagavond in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play 4 op terug. "Of het nu was als basisspeler, om op de bank te zitten of in de tribune, ik hoorde bij de 26 geselecteerden."

"Martinez zei tegen mij dat hij me als basisspeler zag, maar me niet selecteerde omdat hij me niet dezelfde rol kon geven zoals bij AS Roma. Dikke zever toch? Neem me dan mee voor op de bank?” 

Onrust

En Nainggolan kende geen genade voor de bondscoach. "Om dan achteraf ook met een verklaring te komen dat ik voor onrust zou zorgen dat is dikke zever. De dikste zever die ik in mijn leven heb gehoord." Zeg dat 'El Ninja 'het gezegd heeft.

Poll: Vind jij dat Nainggolan het verdiende om mee te gaan naar het WK 2018?

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024