Anderlecht opgelucht én verbaasd: 'Transfer in de maak voor Zakaria Bakkali'

Anderlecht opgelucht én verbaasd: 'Transfer in de maak voor Zakaria Bakkali'
Vrijdag 15 oktober 2021 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht zit in volle opbouw, maar wordt nog altijd geremd door heel wat overbodige spelers die met hun salaris zwaar op het budget wegen. Zoals Zakaria Bakkali bijvoorbeeld, al lijkt er nu een verrassende oplossing in de maak.

Voor wie het al vergeten was: de tweevoudige Rode Duivel speelt wel degelijk nog bij Anderlecht. Al is spelen een groot woord, want hij vertoeft nu al ettelijke maanden in de... C-kern. Om maar te schetsen dat Bakkali echt niet meer gewenst is. 

La Dernière Heure beweert dat de oplossing nu wel eens uit onverwachte hoek zou kunnen komen. Enkele clubs uit Turkije en het Midden-Oosten zouden immers interesse hebben. Voor de 25-jarige dribbelkont misschien een kans om zijn carrière te herlanceren.

Paars-wit had de hoop al opgegeven, maar zou hem maar al te graag zien vertrekken. Met een jaarsalaris van maar liefst 1,7 miljoen euro bruto weegt hij nog steeds veel te zwaar op het budget. Een voorstel tot het ontbinden van zijn contract weigerde Bakkali begin september nog.

Poll: Denk jij dat Anderlecht straks effectief van Bakkali verlost zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024