Dury heeft er genoeg van bij Zulte Wargem en haalt uit: "Dat is niet correct"

Dury heeft er genoeg van bij Zulte Wargem en haalt uit:
Vrijdag 15 oktober 2021 - 17:00   I   door Redactie

Francky Dury staat bij Zulte Waregem in het oog van de storm. In wat zijn allerlaatste seizoen als trainer is bij Essevee staat zijn positie door de degradatiezorgen zwaar ter discussie.

In die mate dat volgens de media zijn positie ook zwaar ter discussie stond. Volgens Het Nieuwsblad besloot Zulte Waregem toch met hem door te gaan ondanks tegenkanting van de fans en (een deel van) de spelersgroep.

Maar dat ontkent de trainer in diezelfde krant nu met klem. "Ik heb duidelijkheid gekregen van het bestuur, wat ook gestaafd werd door een statement. Daar ben ik ook dankbaar voor. Dat toont toch hoe de clubleiding ertegenover staat", klonk het.

"Het probleem is dat in de media negatieve zaken gemakkelijker belicht worden. Er werd bij momenten gezocht naar spijkers op laag water. Soms is het beter dat media zich beter informeren voor ze iets schrijven."

Enorme impact

Om te besluiten met: "Want wat door de media geschreven wordt, heeft een enorme impact. Dat durven ze echter al eens te vergeten. Mensen worden veroordeeld op basis van een momentum en dat vind ik niet correct."

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024