'Roberto Martinez laat Rode Duivels verrassend vallen voor déze club'

'Roberto Martinez laat Rode Duivels verrassend vallen voor déze club'
Maandag 18 oktober 2021 - 16:30   I   door Redactie

Na de afknapper in de Nations League die ook al volgde op een (te?) vroege EK-uitschakeling zou bondscoach Roberto Martinez wel eens de vlucht vooruit kunnen kiezen.

De Spanjaard was lang in beeld bij Barcelona, maar recent werd die piste volledig afgesloten. Maar nu zou er zich een verrassende nieuwe opportuniteit voordoen waardoor hij de Rode Duivels vroegtijdig zou verlaten.

Volgens The Mirror is de bondscoach immers de absolute topkandidaat om Steve Bruce op te volgen bij Newcastle. De keuze zal volgens de krant vallen tussen Martinez, Steven Gerrard en Unai Emery, die allen een niet te weigeren bod zouden krijgen.

Maar Martinez zou wel een streepje voor hebben en ook bereidwillig zijn. Afwachten wat er uit de bus komt. De bondscoach heeft altijd gezegd dat hij met de Rode Duivels naar het WK 2022 in Qatar wil, maar zou niet de eerste nationale trainer zijn die voor het geld kiest.

Oliedollars

Want geld heeft Newcastle sinds de overname door een Saudisch investeringsfonds, goed voor een kapitaal van maar liefst 367 miljard euro, natuurlijk in overvloed. En dus willen ze een nieuwe trainer met naam en faam. En dat is Martinez door zijn passage bij de Rode Duivels wel.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Newcastle

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024