Lionel Messi tovert bij PSG en helpt Club Brugge een handje

Lionel Messi tovert bij PSG en helpt Club Brugge een handje
Dinsdag 19 oktober 2021 - 22:55   I   door Redactie

Naast Club Brugge-Manchester City werd dinsdagavond in groep A ook PSG-Red Bull Leipzig afgewerkt. En daarvan was het resultaat ook belangrijk voor de kansen van Club Brugge op overwintering.

PSG-Red Bull Leipzig 3-2

Want bij verlies van Leipzig bleef blauw-zwart 4 punten voorsprong behouden in de stand. Een serieuze kloof met nog maar 3 speeldagen te gaan. Dat gebeurde ook, al kostte het de Fransen bloed, zweet en tranen. Want na 57 minuten stond het zowaar 1-2 voor een sterk Red Bull Leipzig.

Silva en Mukiele wisten de vroege openingsgoal van Mbappé uit. Maar er is altijd nog Lionel Messi. Die ontbond zijn duivels en bezorgde PSG alsnog de zege. Eerst scoorde hij op assist van Mbappé en een kwartier voor tijd legde hij de bal er met een heerlijke Panenka in vanop de stip.

Een keihard verdict voor Red Bull Leipzig dat op basis van het geleverde spel veel meer verdiende. Zelfs na de 3-2 bleven de Duitsers het betere van het spel hebben, maar scoren lukte niet meer. Mbappé miste zelfs nog een penalty voor de 4-2. Zo blijven ze dus puntenloos laatste. 

Poll: Denk jij dat Club derde gaat worden in zijn groep?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024