Eén Club-speler wordt keihard afgemaakt na afgang tegen Man City

Eén Club-speler wordt keihard afgemaakt na afgang tegen Man City
Woensdag 20 oktober 2021 - 10:00   I   door Redactie

Niemand die er dinsdagavond bovenuit stak bij Club Brugge tegen Manchester City. Kan ook moeilijk anders na zo'n pandoering, maar er was wel iemand die de ondergrens niet haalde.

Want alle journalisten, waarnemers en analisten waren het er achteraf over eens dat Stanley Nsoki serieus door het ijs zakte. De centrale verdediger leek in niets op de ijzersterke mandekker die hij tegen PSG was.

"Legde Mahrez pootje lap: penalty en 0-2. Verschrikkelijk slordig in de passing. Deels uit nervositeit, maar ook omdat hij er door City door gedwongen werd", schreef Het Nieuwsblad, dat hem net als Sowah met 4 op 10 de laagste score gaf.

"Had het positioneel lastig doordat City zonder echte 9 speelt – begrijpelijk", stelde Het Laatste Nieuws dan weer. "Veroorzaakte met een ongelukkige ingreep ook een strafschop en was wederom vaak slordig aan de bal." De krant gaf iedereen vreemd genoeg een 6, maar het commentaar bij Nsoki was dus veelzeggender.

Zwaar gebuisd

La Dernière Heure toonde zich dan weer het strengst van allemaal en gaf de verdediger een 3. "Tegen PSG was hij uitmuntend, maar dinsdag werd hij constant voorbijgestoken door de bewegingen van de Mancunians. Hij kwam te laat bij de penalty, vervolgens ook op KDB en miste heel veel passes. Een moeilijke avond."

Poll: Vond jij Nsoki ook de zwakste schakel?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024