Antwerp krijgt na nul op zes nog zware Europese opdoffer te slikken

Antwerp krijgt na nul op zes nog zware Europese opdoffer te slikken
Woensdag 20 oktober 2021 - 16:30   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League gaat het Antwerp voor de wind, maar in de Europa League heeft het tot nu toe alleen maar bittere pillen moeten slikken. En een ongeluk komt nooit alleen.

Het begon al op de eerste speeldag op het veld van Olympiakos waar de Antwerpenaars in de slotfase een gelijkspel in rook zagen opgaan door een vermijdbaar doelpunt in de slotfase.

Eénzelfde scenario op de tweede speeldag waar het in het eigen Bosuilstadion in extremis een pijnlijke thuisnederlaag werd tegen Eintracht Frankfurt. Daardoor staat Antwerp nu laatste in zijn groep met nul op zes.

En los van het feit dat het donderdag voor een zware verplaatsing naar Fenerbahçe staat, kreeg The Great Old van de UEFA ook nog eens te horen dat het de eerstvolgende Europese thuiswedstrijd, op 4 november tegen Fenerbahçe, achter gesloten deuren moet spelen.

Wangedrag

Een gevolg van de incidenten tijdens en na de Europese wedstrijd op 30 september tegen Eintracht Frankfurt. Toen vertoonden enkele zogeheten 'supporters' wangedrag en werden er ook voetzoekers richting de bezoekende doelman gegooid.

TAGS  I  Antwerp  I  Olympiakos  I  Eintracht Frankfurt  I  Fenerbahçe

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024