Club Brugge zorgt voor stunt van formaat bij FC Porto

Woensdag 02 november 2016 - 16:53   I   door Redactie

Club Brugge heeft in de Youth League een bijzonder knappe zege geboekt. De U19 van blauw-zwart wonnen met 1-3 bij FC Porto.

Osei-Berkoe opende na 20 minuten de score op voorzet van Vlietinck. Wat later besloot Van Landschoot op de deklat. Maar nog voor de rust scoorde Osei-Berkoe een tweede keer; ditmaal kapte hij zijn man uit en plaatste hij het leer enig mooi in de kruising.

Porto ging in de tweede helft nog wel op zoek naar de aansluitingstreffer. Het kreeg vijf minuten voor affluiten echter het deksel op de neus. Kapitein Jur Schryvers legde de wedstrijd in een definitieve plooi: 0-3. In de toegevoegde tijd werd het nog 1-3.

Club staat na deze zege nu tweede in de groep, op twee punten van leider Porto. De Portugezen hadden nog geen enkele wedstrijd verloren.