Bijzonder slecht nieuws voor Thibaut Courtois en Rode Duivels

Bijzonder slecht nieuws voor Thibaut Courtois en Rode Duivels
Zondag 24 oktober 2021 - 11:00   I   door Redactie

Zondag staat er in Spanje de kraker Barcelona-Real Madrid op het programma. En daarin zal Thibaut Courtois wellicht een prominente rol spelen. Maar wat levert het hem op?

Dat is ook letterlijk de vraag die Het Laatste Nieuws stelt. Want een zege op Barça of een Spaanse titel is eigenlijk niet waar de nationale doelman het voor doet. "Thibaut Courtois won nog nooit de Champions League." En het ziet er ook niet direct naar uit dat dat gauw zal gebeuren.

"Real Madrid is vandaag niet bij machte om te concurreren met Bayern München, Manchester City of Chelsea", schrijft de krant. "En het is de vraag wanneer dit wél zal zijn. We weten niet of geduld een kwaliteit is van hem. Maar hij zal moeten meegroeien in het proces van Real Madrid."

"Hetzelfde geldt voor de Rode Duivels", wordt de lijn doorgetrokken. "De Gouden Generatie heeft haar beste kansen op een Europese- of wereldtitel laten schieten. De Bruyne vertelde na de Final Four in de Nations League niet voor niets dat België 'máár België' is."

Zeer twijfelachtig

En dus wordt een keiharde conclusie getrokken. "Het is zeer twijfelachtig of Thibaut Courtois tijdens zijn carrière met de nationale ploeg nog de hoofdvogel zal kunnen afschieten."

Poll: Denk jij dat Courtois nog een grote prijs zal winnen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024