Aanvoerder Colpaert: "Dat heeft nieuwe coach Antwerp nodig"

Aanvoerder Colpaert:
Woensdag 12 oktober 2016 - 14:45   I   door Fabian Morren

Gisteren werd Fred Vanderbiest de laan uitgestuurd bij Antwerp. Aanvoerder Steve Colpaert geeft nochtans aan dat hij de spelersgroep niet verloren had.


Vanderbiest zou zijn spelersgroep hebben gevraagd of ze met hem verder wilden. "Ik was er zelf niet, maar via Maxime Biset hoorde ik dat de coach die vraag heeft gesteld. Iedereen steunde de coach nog", vertelt Colpaert in Gazet van Antwerpen

"Maar opschrikken van dit ontslag? Dat doe ik sowieso niet meer in de voetbalwereld. Zo zit sport nu eenmaal in elkaar. Alles staat of valt met de resultaten en de punten. En als die er niet zijn, dan volgt meestal het ontslag van de coach." 

Maar nu was Patrick Decuyper wel erg drastisch met zijn ingreep door de twee coaches de laan uit te sturen. Alleen de keeperstrainer blijft, hoorde ik. Ik hoop dat het zijn vruchten zal afwerpen." 

"Wat nu? Puur sportief moeten we de eerste periode vergeten. Maar we moeten de komende vier wedstrijden wel vol aangaan en alles of niks spelen, al was het maar als basis voor de tweede periode.”

"De nieuwe coach zal iemand moeten zijn met een strenge rode draad. Dat wordt het belangrijkste voor deze toch wel moeilijke groep. Hij zal de groep moeten herenigen en discipline moeten bijbrengen. De neuzen moeten snel weer in dezelfde richting, dat wordt veel belangrijker dan het tactische en fysieke.”

TAGS  I  Antwerp  I   Steve Colpaert

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022