Club geeft verrassende uitleg over publiekslieveling: "Foute verwachtingen"

Club geeft verrassende uitleg over publiekslieveling:
Vrijdag 29 oktober 2021 - 15:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge was het afgelopen zomer een komen en gaan van nieuwe spelers. Daarbij ook namen waar de supporters wild van werden. Maar ondertussen nog altijd blijven op wachten.

Want behalve een invalbeurt op het veld van Charleroi was er de voorbije weken van Wesley geen spoor meer te bekennen. Pas in de bekermatch tegen Deinze zat hij opnieuw in de selectie, al kwam hij ook daar niet in actie.

Een zware fysieke achterstand gaf Philippe Clement eerder al aan en op zijn persconferentie voor de match van komende zaterdag op STVV ging hij daar dieper op in. "Wesley heeft geen echte terugval gehad, maar je hebt natuurlijk geen glazen bol in dat soort zaken", aldus Clement.

"Bij Izquierdo ging het veel sneller dan verwacht. Bij Wesley is het eerder de 'normale evolutie'. Er zijn soms ook foute verwachtingen wanneer iemand iemand in de basis start, hij ineens klaar is om de volle 90 minuten te spelen", verraste hij toch enigszins.

Verdere stappen

"Ik heb nochtans aangegeven dat dit niet het geval is", benadrukte de Club-trainer. "Wesley bracht ons tegen Charleroi specifieke zaken bij. Nu werkt hij hard om verdere stappen te zetten." Afwachten wanneer de Braziliaan klaar is om een meerwaarde te zijn.

Poll: Denk jij dat Wesley voor de winterstop nog een meerwaarde zal kunnen zijn?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024