Philippe Clement schuift Charles De Ketelaere aan de kant

Philippe Clement schuift Charles De Ketelaere aan de kant
Zondag 31 oktober 2021 - 08:00   I   door Redactie

Dat Club Brugge over een enorm sterke kern beschikt, werd zaterdag nog eens bewezen op het veld van STVV. Daar mocht Bas Dost nog eens opdraven, wat dan weer gevolgen had voor andere basisspelers.

Want omdat de boomlange Nederlander enkel als diepe spits kan opereren, besloot Philippe Clement Charles De Ketelaere aan de kant te schuiven en dat mag je letterlijk nemen. Want de youngster moest de positie van linkerflankaanvaller op zich nemen.

En dat terwijl hij altijd al gezegd heeft dat hij het liefst centraal speelt. Alleen zal de Rode Duivel zich daarnaar moeten blijven plooien, want zolang Dost speelt is er geen andere optie. Ook al omdat Hans Vanaken de centrale rol van nummer tien op zich neemt. 

Dat wordt dus opnieuw wennen voor De Ketelaere. Als pure ploegspeler zal hij zich wel blijven schikken naar de ploegorders, maar met volle zin zal dat toch niet zijn. Voor het seizoen was er een akkoord tussens speler, Clement én de club dat hij (veel) meer centraal aan de bak zou komen. Afwachten hoe dat afloopt.

Poll: Vind jij dat De Ketelaere zich moet opofferen?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024