Paris Saint-Germain bezorgt Club Brugge extra domper

Woensdag 03 november 2021 - 22:57   I   door Redactie

Zelf kon Club Brugge woensdagavond geen punten rapen bij Manchester City, maar met een half oog volgde Philippe Clement ook het scoreverloop in Red Bull Leipzig-PSG.

Red Bull Leipzig-PSG 2-2

Het begon ontzettend slecht voor de Belgische kampioen, want Nkunku zette de thuisploeg al na 8 minuten op voorsprong. En het zag er helemaal dramatisch uit toen de Duitsers 4 minuten later ook nog eens een strafschop kregen.

Maar geluk moet je hebben in het voetbal. En dat had Club ook, want Andre Silva kon de penalty niet omzetten. En zoals meestal gebeurt krijg je dan ook het deksel op de neus. Wijnaldum scoorde in minuut 21 de gelijkmaker en in minuut 39 de 1-2.

Na rust leek de stand niet meer te veranderen, tot Red Bull Leipzig in het slot een nieuwe strafschop kreeg. Szoboszla faalde deze keer niet en zo pakte de thuisploeg in extremis toch nog een punt. Een domper voor Clement en zijn spelers.

Aan de bak

Want de Bruggelingen mogen dan wel 3 punten voorsprong behouden op de Duitsers, met nog twee partijen te gaan én vooral een onderlinge match in eigen huis is een overwintering dus nog altijd niet zeker. Club moet dus nog aan de bak.