Roberto Martinez verrast iedereen met compleet nieuwe namen bij Duivels

Roberto Martinez verrast iedereen met compleet nieuwe namen bij Duivels
Vrijdag 05 november 2021 - 12:07   I   door Redactie

Roberto Martinez is normaal niet de coach die veel veranderingen doorvoert, maar met zijn selectie voor de WK-kwalificatie-interlands verrast hij nu iedereen.

Met Dante Vanzeir, Wout Faes en Divock Origi haalt hij immers drie onverwachte namen bij de kern. Ook Christian Benteke is er opnieuw bij. Vooral Wout Faes van Stade Reims is een nieuweling die niemand had zien aankomen.

Over Faes

"Wout Faes heeft de laatste twee seizoenen een leidersrol opgenomen in Frankrijk. Hij speelt er elke wedstrijd en is ook nog jong. Sebastiaan Bornauw was twijfelachtig door een blessure en daarom is hij er niet bij."

Over Benteke en Origi

"Telkens Christian op het veld komt, zet hij een prestatie neer. Hij heeft altijd getoond dat hij klaar is en zal nu zijn kans krijgen. Ook voor Origi is dit een uitstekende kans. Jammer genoeg heeft hij de voorbije jaren weinig minuten gemaakt met Liverpool."

Over Vanzeir

"Hij is bezig aan een prachtig verhaal met Union. Hij is een cruciale schakel in het spel van Mazzu. Het is een uitstekende kans voor hem om zich ook hier te bewijzen. Hij is een polyvalente aanvaller, we zullen zien welke rol hij bij ons kan vervullen."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Stade Reims

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024