'Brian Priske mogelijk tóch ontslagen': "Gheysens niet de meest geduldige"

'Brian Priske mogelijk tóch ontslagen':
Woensdag 10 november 2021 - 22:00   I   door Redactie

Antwerp heeft met de 2-0-zege tegen Anderlecht van afgelopen weekend niet alleen de crisis verdreven, maar wellicht ook het hoofd van trainer Brian Priske van het kapblok gehaald. Maar voor hoelang...

Want Sport/Voetbalmagazine schetst een ontluisterend beeld. "Een verpletterende indruk heeft Priske tijdens zijn eerste 4 maanden niet gemaakt. Het voetbal is matig, er zijn geen herkenbare lijnen en de vele blessures kunnen nauwelijks als een excuus gelden: de kern is groot genoeg en er wordt vaak geroteerd."

"Absoluut onduidelijk is het waar Priske naartoe wil, ook al valt de schade in de competitie nog mee: Antwerp telt evenveel punten als Club Brugge. Maar het spel dat wordt opgedist, strookt niet echt met de ambities die Antwerp koestert", waarschuwt het weekblad.

"En van voorzitter Paul Gheysens is het bekend dat hij niet de meest geduldige man is. Zo is en blijft de Bosuil een garantie op turbulentie. Ook al zijn de donkere wolken na de 2‑0-zege van zondag tegen Anderlecht verdreven. Maar voor hoelang?"

Poll: Denk je dat Priske nog zal ontslagen worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024