Alderweireld kan woestijn straks al verlaten voor Belgische topclub

Alderweireld kan woestijn straks al verlaten voor Belgische topclub
Woensdag 17 november 2021 - 20:00   I   door Redactie

Geld is niet alles. Dat ondervinden voetballers meestal maar als ze niet meer aan spelen toekomen. Of als ze té ver van huis zitten. En dus zit de kans erin dat Toby Alderweireld vroeger dan voorzien in België komt spelen.

Afgelopen zomer maakte Alderweireld bekend dat hij Tottenham na zes jaar ging verlaten. De 32-jarige verdediger tekende een lucratief contract voor drie seizoenen bij Al Duhail uit Qatar, waar hij dus nog onder contract tot eind juni 2024.

Een parcours zoals Axel Witsel - eerst naar China om dan terug te keren naar een Europese topclub als Borussia Dortmund - ziet Alderweireld niet meteen gebeuren. “Die kans is niet nihil, maar wel enorm klein", zegt hij in HLN Sportcast. Maar een terugkeer naar de Jupiler Pro League, zit er wél in.

"Alleen naar België gaan, dié kans is wel aanwezig", klinkt het letterlijk. "Ik ben ook aan het bouwen in Antwerpen. Ofwel blijf ik hier en doe mijn contract uit, of het zal naar België zijn." Antwerp en Club Brugge, die afgelopen zomer ook lonkten naar de Rode Duivel, spitsen hun oren.

Poll: Waar zie jij Alderweireld belanden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Al-Duhail  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022