'Luciano D'Onofrio koopt voor 6 miljoen euro déze Belgische club op'

'Luciano D'Onofrio koopt voor 6 miljoen euro déze Belgische club op'
Donderdag 18 november 2021 - 16:00   I   door Redactie

Sommige dingen in het Belgische voetbal zijn zo voorspelbaar. Dat het met bepaalde clubs gaat mislopen bijvoorbeeld. Maar hoe het dan verder afloopt zorgt soms voor verrassingen.

Zo begon Moeskroen dit seizoen in 1B met torenhoge ambities. Vooral gebaseerd op de grote namen die het binnenhaalde. Enzo Scifo als trainer, Emile Mpenza als assistent, broer Mbo Mpenza als technisch directeur.

Maar amper vier maanden later schiet daar niets meer van over. Het trio is ontslagen en eigenaar Gérard Lopez heeft de geldkraan dichtgedraaid, waardoor de spelers al sinds oktober niet meer betaald zijn. Lopez zoekt nu naar een nieuwe eigenaar en wil de club graag zo snel mogelijk verlaten.

Moeskroen zou te koop staan voor de spotprijs van 6 miljoen euro. En Waalse bronnen melden dat Luciano D'Onofrio op het punt staat om de club over te nemen. Die vertrok afgelopen zomer bij Antwerp en is sindsdien op zoek naar een manier om zich opnieuw in het Belgische voetbal in te kopen.

Eupen

Volgens journalist Sacha Tavolieri deed hij begin oktober een poging om Eupen over te kopen met een bod van 8 miljoen euro. Een poging die de Panda's evenwel weigerden. Maar D'Onofrio geeft dus niet op. Verbazend voor velen, omdat hij geen vlekkeloze reputatie heeft in het Belgische voetbal.

Poll: Vind jij het kunnen dat D'Onofrio opnieuw in het Belgische voetbal zou terechtkomen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Eupen  I  Moeskroen

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023