Nainggolan wordt transfer afgeraden: "Daar staan ze klaar met pek, veren, nagels en schandpaal"

Nainggolan wordt transfer afgeraden:
Vrijdag 03 maart 2017 - 14:45   I  

Chelsea toont al een tijdje interesse in Radja Nainggolan. Hij speelt dan ook al een heel seizoen op een hoog niveau bij AS Roma.

Volgens Koen Van Uytvange, Serie-A-kenner van Het Nieuwsblad, zou een transfer naar de Premier League echter een slecht idee zijn. "Engeland, dat is helemaal niets voor Nainggolan. In Italië wordt hij verdedigd als hij met een sigaret wordt gezien en zijn afkeer van Juventus uitbreekt. Bij de cynische Britten zouden pek, veren, nagels én een schandpaal volgen. In zo’n klimaat aardt Nainggolan niet", klinkt het bij Van Uytvange. 

"In Londen zou hij Mousa Dembélé terugvinden, een echte vriend, maar dan zou hij zelf na twaalf jaar Italië moeten vaarwel zeggen? Het land van zijn vrouw. Zijn land. Alsof wat extra euro’s de regen doen vergeten? Hoeveel geld heeft iemand nodig? En als de bondscoach een sleutelspeler uit de Serie A niet waardig acht voor de nationale ploeg, sorry, maar dan dwaalt Martinez. Wie al die tijd zo belangrijk is in Italië, hoort bij de Rode Duivels thuis. Tenzij je de Serie A onderschat. Of de Premier League overschat."

TAGS  I  radja nainggolan  I   chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024