Club Brugge lacht, koningskoppel Union vertrekt mogelijk

Club Brugge lacht, koningskoppel Union vertrekt mogelijk
Dinsdag 23 november 2021 - 13:00   I   door Redactie

Union is de fiere leider in onze competitie en dat heeft het grotendeels te danken aan het koningskoppel Undav-Vanzeir. De vraag die iedereen bezighoudt: kan dit Union kampioen worden?

Volgens Eric Van Meir zal dat moeilijk worden. “Nu zitten ze op een wolk en loopt alles perfect. Maar als ze in februari nog zeven punten voor staan, zullen ze toch moeten uitspreken dat ze voor de titel gaan. Of zullen de spelers zelf beginnen te geloven dat het kan. En dat brengt nog een ander soort druk met zich. Dan is het ineens wel van moeten, terwijl ze nu als promovendus nog niets te verliezen hebben”, zegt hij in Het Nieuwsblad

Volgens Van Meir is de wintermercato ook van cruciaal belang. Welke grote club zou er geen aardige som geld willen neertellen voor een goalgetter als Deniz Undav of een harde werker als Dante Vanzeir? Daarnaast is er ook nog het inkomende luik: "Je kan het evenwicht in je groep verstoren doordat je je kern probeert te vergroten. Want dan geef je de speler die op dezelfde positie speelt als de nieuwkomer misschien het gevoel dat je hem niet goed genoeg vindt. Het zal een heel moeilijke oefening worden", besluit hij.

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024