Simon Mignolet doet serieuze onthulling: "Ik ben begonnen, ja"

Simon Mignolet doet serieuze onthulling:
Woensdag 24 november 2021 - 11:45   I   door Redactie

Club Brugge zit met problemen en die lost het best zo snel mogelijk op. Liefst woensdagavond al in de Champions League-match tegen Red Bull Leipzig. En dat dan doortrekken in de Jupiler Pro League.

Want het is vooral dáár dat het misloopt. En dat beseft de spelersgroep maar al te goed. "Daarom hebben we na KV Mechelen een groepsgesprek gehad", onthult Simon Mignolet in Het Laatste Nieuws. "Eén waarin iedereen zijn zegje heeft gedaan." En dat bedoelt de Rode Duivel ook letterlijk.

"We hebben ervoor gezorgd dat iedereen moést praten. Net omdat dit een collectief probleem is en uit de groep moest komen. Ik ben begonnen, ja. Maar ook Ruud (Vormer), Hans (Vanaken), Bas (Dost), Jack (Hendry) en Clinton (Mata) hebben het voorbeeld gegeven."

"Iedereen erkende het probleem", besloot Mignolet. "Het was ook duidelijk dat we allemaal op dezelfde golflengte zitten. Maar hét allerbelangrijkste is dat we nu als groep reageren, in plaats van te blijven babbelen..." Een eerste kans volgt woensdagavond tegen Red Bull Leipzig.

Poll: Denk je dat dit groepsgesprek iets zal oplossen?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024