Club Brugge schrikt zich rot: "Voor Vormer is het voorbij"

Club Brugge schrikt zich rot:
Vrijdag 26 november 2021 - 09:30   I   door Redactie

Na het debacle tegen Red Bull Leipzig valt te vrezen dat de onvrede in de kleedkamer over de keuzes van Clement een schaduw over de rest van het seizoen zal werpen. Zeker bij Ruud Vormer.

"Hoe je het ook draait of keert: met Vormer is Clement te ver gegaan", vertelt Marc Degryse in een nieuwe HLN Sportcast. "Het is een feit dat het nu rommelt in de kleedkamer bij Club. Je kan je kapitein eens op de bank zetten om hem op scherp te zetten."

"Dat was gebeurd, maar Vormer herpakte zich toen goed in de competitie. Maar om hem dan vrijdag op KV Mechelen bij de rust uit de ploeg te halen omdat er te weinig duelkracht in de ploeg zit en tegen Red Bull Leipzig negentig minuten op de bank te laten?"

“Dit zorgt voor strijd tussen staf en spelergroep. Vormer heeft veel steun in de groep en daarnaast zijn er ook anderen zoals Noa Lang die er om verschillende redenen ongelukkig bijlopen. Ik denk dat het van de kant van Vormer voorbij is wat de relatie met Clement betreft", besluit Degryse.

Bom

En dat bezorgt Club Brugge natuurlijk een enorm probleem. Want voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zullen ook fameus geschrokken zijn van de bom die nu in de kleedkamer ontploft is. Vraag is in hoeverre dit nog hersteld kan worden.

Poll: Denk jij dat het voor Vormer voorbij is met Clement?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig  I  KV Mechelen

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022