Ruud Vormer krijgt zware kritiek bij Club: "Had andere reactie verwacht"

Ruud Vormer krijgt zware kritiek bij Club:
Vrijdag 26 november 2021 - 12:15   I   door Redactie

Er is maar één onderwerp dat de debatten overheerst bij Club Brugge en dat is de relatie tussen Ruud Vormer en Philippe Clement. En daar heeft iedereen zo wel zijn mening over.

Zoals analist Dennis van Wijk bij Sporza. "Ik had van Vormer verwacht dat hij na die goeie jaren met Clement misschien een statement zou hebben gegeven. Zo van 'Oké, dit was de keuze van de trainer en ik wil zo snel mogelijk weer in de ploeg geraken, maar ik sta nog steeds 100 procent achter hem."

"Dat heeft hij niet gedaan. Dat heeft te maken met winnaarsmentaliteit en het ego van een topsporter, maar ik zou als trainer graag gehad hebben dat... Dat je na twee succesvolle jaren uit de wind wordt gezet, ja. Respect."

"Vormer kan het ook interpreteren als weinig respect naar hem toe, maar er zijn 25 spelers in de kern", vervolgt Van Wijk. "Ik had een andere reactie van Ruud verwacht. Je moet in alle omstandigheden loyaal zijn. Misschien is hij dat, maar je moet de geruchtenstroom de kop indrukken."

Bom ontmantelen

"Ze hebben er bij Club allemaal - spelers, staf en directie - baat bij dat het kalm blijft in de kleedkamer. En Vormer moest die bom ontmantelen."

Poll: Heeft Van Wijk gelijk volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022