Straffe onthulling van Kat Kerkhofs over Dries Mertens: "Proberen seks hebben"

Straffe onthulling van Kat Kerkhofs over Dries Mertens:
Zondag 28 november 2021 - 09:00   I   door Redactie

Dries Mertens is op dit moment dolgelukkig. Hij wordt opnieuw belangrijk bij Napoli en met zijn vrouw Kat Kerkhofs verwacht hij een kindje. Maar het is ooit een stuk minder geweest.

In die mate dat het koppel bijna uit elkaar ging omdat er sprake was van ontrouw. "Ik ben blij dat Dries en ik niet hebben opgegeven", vertelt Kerkhofs daarover in Het Laatste Nieuws. "Ik ben ook blij dat we getrouwd waren, dat was de drempel die ervoor zorgde dat we niet uiteen zijn gegaan."

"De scheiding aanvragen, we konden dat niet over ons hart krijgen. Dat voelde als falen. In de plaats zijn we beginnen te babbelen en hebben we opnieuw voor elkaar gekozen, met de slechte kanten erbij. We hadden de liefde ergens anders kunnen gaan zoeken, maar je kan die energie ook gewoon in elkáár steken."

"Blijven babbelen. Blijven daten. Blijven proberen seks hebben", onthult Kerkhofs. "Dat werkt, maar je moet er geduld mee hebben. En je moet ook kunnen vergeven. Als de ander daar evenveel moeite voor doet als jij, lukt dat.

Geen zwakte

"Elkaar vergeven is geen zwakte", besluit ze. "Ik ben alvast blij dat wij het hebben gedaan en dat we samen zijn gebleven. We hebben er hard voor moeten werken, maar het is het waard geweest."

Poll: Vind je dat Kerkhofs gelijk heeft met haar redenering?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022