Ivan De Witte haalt uit naar Anderlecht: "Ik houd niet van die methode"

Ivan De Witte haalt uit naar Anderlecht:
Zondag 28 november 2021 - 10:00   I   door Redactie

De concurrentie tussen de Belgische topclubs is messcherp. Zeker met Antwerp erbij is er minder ruimte aan de top. En dus proberen ze elkaar de loef af te steken.

Dat kan op het vlak van spelers zijn, maar evengoed op het vlak van scouting. Zo heeft AA Gent onlangs Tim Matthys verloren als Sports Manager. Die maakte zelf een eind aan zijn overeenkomst, alleen gebeurde dat niet zomaar.

Want de verwachting is dat hij straks gewoon bij Anderlecht aan de slag gaat. En dat kan AA Gent-voorzitter Ivan De Witte maar matig appreciëren. "Ik denk zeker wel dat Matthys voor Anderlecht gaat werken, ook al weet ik dat niet definitief zeker."

Al maakt hem dat ook weinig uit. "Ik houd niet van die methode, dat hij op die manier benaderd wordt door Anderlecht", haalt De Witte uit. Eerder verloren de Buffalo's ook al Peter Verbeke, de voorganger van Matthys, aan paars-wit.

Oplossingen

"Je moet voorzichtig zijn met dergelike initiatieven, maar zo is het nu eenmaal in het leven. Tim en Peter zullen een goed team vormen in Anderlecht en wij zullen oplossingen vinden om ze te vervangen."

Poll: Vind jij het kunnen dat Anderlecht zo te werk gaat?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022