Yves Vanderhaeghe reageert voor het eerst op plots ontslag: "Gaan lopen"

Yves Vanderhaeghe reageert voor het eerst op plots ontslag:
Zondag 28 november 2021 - 12:56   I   door Redactie

Voor Yves Vanderhaeghe was het zondag zwaar slikken toen hij bij Cercle Brugge aankwam en dat mag je letterlijk nemen, want zijn ontslag had hij nooit voelen aankomen. Zeker niet na de 3-1-zege tegen KV Mechelen zaterdag.

"Ik was enorm geschrokken en kon moeilijk geloven wat ik hoorde", aldus Vanderhaeghe in Het Laatste Nieuws. "Niet alleen voor mij was dit een verrassing, maar ook voor de ganse spelersgroep en eigenlijk iedereen die aanwezig was. Net nu de opluchting zo groot was nadat we eindelijk die verdiende zege hadden geboekt."

"Was ik twee weken geleden ontslagen, dan had ik het nog ergens begrepen", noteert de krant nog uit de mond van de ontslagen trainer. "De resultaten waren niet goed, ook al werden we nooit weggespeeld. Nu vind ik de timing absurd."

"Ik heb nog enkele mensen bedankt voor de samenwerking en ben vervolgens naar huis gereden", besluit Vanderhaeghe. "En aangezien ik toch mijn trainingskledij van Cercle Brugge aan had, ben ik meteen in het bos gaan lopen om mijn hoofd vrij te maken."

Poll: Snap je de reactie van Vanderhaeghe?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  KV Mechelen

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022