Antwerp duwt KV Oostende dieper in de put, maar treurt om Nainggolan

Zondag 28 november 2021 - 22:49   I   door Redactie

Antwerp heeft de Europese uitschakeling zondag meteen doorgespoeld met een zege tegen KV Oostende. Een match met een dubbel gevoel. Vreugde omwille van de overwinning, verdriet omwille van het uitvallen van Nainggolan.

Antwerp-KV Oostende 3-0

Soms heb je van die matchen waarin je meteen mag doorspoelen naar de tweede helft. Dat bewezen Antwerp en KV Oostende ten overvloede. Misschien dat het vroege uitvallen van Nainggolan met een spierblessure te veel indruk had gemaakt. Het contrast na rust kon niet duidelijker zijn.

Vooral omdat Fischer al na enkele minuten de 1-0 binnentikte op pas van Samatta. Antwerp stoomde door en de onvermijdelijke Frey scoorde zijn 15de van het seizoen. Na een mistasten van Capon maakte Benson er nog 3-0 van. Antwerp behoudt zo zijn tweede plaats, een kansloos KV Oostende blijft achter met 0 op 15.

Poll: Denk jij dat KV Oostende nog in degradatiegevaar komt?