KVO moet vrezen: 'Gefrustreerde Blessin gaat luisteren naar Belgische topclubs'

KVO moet vrezen: 'Gefrustreerde Blessin gaat luisteren naar Belgische topclubs'
Maandag 29 november 2021 - 12:45   I   door Redactie

KV Oostende bevindt zich in zwaar weer. De 3-0-nederlaag op het veld van Antwerp zondagavond zorgt ervoor dat de kustploeg achterblijft met 0 op 15. Maar de schade zou nóg groter kunnen worden.

Want schrijft Het Nieuwsblad: "Bij de kustclub ligt het probleem aan een gebrek aan kwaliteit sinds alle sterkhouders vertrokken. Vraag is hoelang trainer Alexander Blessin dit volhoudt. KV Oostende zit nu aan 0 op 15 en zakt steeds verder weg."

"Wij hebben altijd gezegd dat Blessin geen coach is die middenin het seizoen vertrekt, omdat hij een voorbereiding nodig heeft voor zijn veel­eisende systeem. Daarom weigerde hij eerder al een aanbod van Standard, maar de situatie is nu heel anders."

"Als KV Oostende de volgende maanden blijft aanmodderen, riskeert Blessin zijn goeie reputatie te verspelen", vervolgt de krant. "Dan is hij niet langer de succestrainer, maar de man die mee ten onder ging. De Belgische topclubs weten dat ook."

Gespitste oren

"Als er op korte termijn iets zou voorvallen met de trainers die momenteel aan het roer staan bij KRC Genk, Club Brugge, Anderlecht of Antwerp, dan vermoeden we dat Blessin toch met gespitste oren zal luisteren", wordt er besloten.

"KVO heeft wel het voordeel dat er een stevige afkoopsom in zijn contract staat en belooft dat het zijn T1 in januari versterking zal aanreiken. Maar kan de maand december nog overbrugd worden?" Een vraag waar binnenkort een antwoord zal op volgen.

Poll: Denk je dat Blessin al klaar is voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024