Hein Vanhaezebrouck tikt Gent-speler stevig op de vingers

Hein Vanhaezebrouck tikt Gent-speler stevig op de vingers
Dinsdag 30 november 2021 - 19:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck won afgelopen weekend van Standard met 3-1, mede dankzij een weergaloze Tarik Tissoudali. die twee doelpunten voor zijn rekening nam. Zijn plaats in de basisploeg staat min of meer vast. Vanhaezebrouck moet keuzes maken op het middenveld.

Drie aanvallende middenvelders moesten tegen Standard in de tribune plaatsnemen: Gianni Bruno, Roman Bezus en Giorgi Chakvetadze. Bruno wordt in het algemeen te licht bevonden. Bezus herstelt van een blessure aan de achillespees en zijn contract werd nog niet verlengd, dus kopzorgen genoeg bij de Oekraïense middenvelder.

Over de derde speler, Giorgi Chakvetadze, is Vanhaezebrouck duidelijk in Het Nieuwsblad: "Giorgi heeft de kwaliteiten om er altijd bij te zijn, daar is geen discussie over mogelijk. Dan zeg ik niet dat hij altijd in de basis staat want we hebben nog flink wat kwaliteit rondlopen zoals Vadis (Odjidja), Lolo (Depoitre) en Tarik (Tissoudali). Maar hij zou altijd in de selectie moeten zijn. Als dat niet gebeurt, is dat zijn eigen fout."

Poll: Zal Gent PO1 halen?

TAGS  I  Gent  I  Standard

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024