Paars-wit doet geweldige zaak: "Speler voor de absolute top"

Paars-wit doet geweldige zaak:
Woensdag 01 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht is opnieuw opgestaan. Na de competitiezege op Charleroi afgelopen weekend plaatste het zich op Seraing ook voor de kwartfinale van de beker. Met dank aan één bepaalde speler.

Want ook al miste hij in de strafschoppenreeks, toch speelde Sergio Gomez tegen Seraing een goede partij, nadat hij met twee goals ook al de matchwinnaar was op Charleroi. Een bevestiging van het enorme talent van het jeugdproduct van Barcelona.

"Zijn kwaliteiten zijn niet veranderd: ik zie geen grote verschillen met de zesjarige Sergio", aldus gewezen jeugdtrainer en vertrouwenspersoon Fernandez in Het Laatste Nieuws. "Technisch is hij buiten categorie. Ook zijn snelheid van uitvoering heeft hij nog altijd, Sergio is iemand die vaart kan brengen in het aanvalsspel."

"Daarnaast zijn zijn ritmeveranderingen een grote troef. Topspelers zijn in staat om zelf het tempo van de wedstrijd te bepalen. Sergio kan dat, met dank aan zijn geweldige balbehandeling." Fernandez: besluit: Op termijn is hij een speler voor de absolute top."

Poll: Denk jij dat Sergio Gomez een speler is voor de absolute top?

TAGS  I  Seraing  I  Anderlecht  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024