Cristiano Ronaldo start oorlog na Ballon d'Or Messi: "Dit is diefstal, schande"

Cristiano Ronaldo start oorlog na Ballon d'Or Messi:
Woensdag 01 december 2021 - 13:00   I   door Redactie

Afgelopen maandag pakte Lionel Messi zijn zevende Ballon d'Or, de prijs voor de beste voetballer ter wereld. En dat vond Cristiano Ronaldo maar moeilijk te verteren.

Dat liet de Portugees, die zelf pas zesde eindigde in de verkiezing van de Gouden Bal, duidelijk blijken op Instagram, waar hij een aanvallend bericht van een fan richting Messi niet alleen likete, maar er ook nog de reactie "Feiten" bijschreef.

Het was de populaire fan-account van Ronaldo, cr7.o_lendario met zo'n 330.000 volgers, dat het na de verkiezing niet pikte dat Messi gewonnen had en niet hun idool. "Cristiano pas zesde? Denk je echt dat vijf spelers beter gedaan hebben dan hij? Nooit", klinkt het.

“Hij had moeten strijden voor deze prijs met Lewandowski, wiens prestaties ongelooflijk waren. Maar neen: Messi wint. Hij pakte alleen de Copa del Rey met Barcelona, was niet meer belangrijk in grote wedstrijden en scoorde ook niet in de halve finale of finale van de Copa América. Bovendien draait hij tot dusver een zwak seizoen bij PSG.

Onbetwistbaar

"Als Cristiano de Gouden Bal wil winnen, moet hij 300 procent onbetwistbaar zijn. Anders vinden ze wel een manier om hem de prijs af te pakken. Bij Messi is het het tegenovergestelde. Hij kan een onopvallend seizoen spelen en toch nog winnen. Dit is diefstal. Een schande. Betreurenswaardig." Feiten dus volgens Ronaldo. 

Poll: Heeft de fan van Ronaldo gelijk volgens jou?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Bayern München  I  Juventus  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022