Straffe uitspraak over Noa Lang: "Hij heeft die drug nodig"

Straffe uitspraak over Noa Lang:
Woensdag 01 december 2021 - 17:00   I   door Redactie

Hét gespreksonderwerp bij Club Brugge is natuurlijk Ruud Vormer, maar ook over Noa Lang valt wel wat te zeggen. De Nederlander komt de laatste tijd vooral in beeld met zijn 'maniertjes' en dat kunnen de analisten in zijn vaderland niet smaken.

"Ik denk dat wij meer moeite hebben met het type dat zich vaak verongelijkt voelt”, legt Pierre van Hooijdonk uit in Het Laatste Nieuws. "Voetballend doet hij het fantastisch. Alleen: hij maakt er bijna een sport van om in elke wedstrijd ruzie te hebben met iemand. De pers, het publiek, de tegenstander..."

"Dat soort spelers hebben het blijkbaar nodig. En dat vind ik ook wel vermoeiend. Je ziet hem continu strijd voeren. Alsof het een drug is, die hij nodig heeft in zijn leven. Memphis had dat ook heel hard, maar die is wat ontdooid."

"Maar diens aaibaarheidsfactor is nu vele malen groter. In hun jeugd hebben die jongens meer meegemaakt dan de gemiddelde voetballer. En als je vraagt of ze die strijd nodig hebben, dan is het antwoord misschien wel ‘ja'."

Poll: Denk jij ook dat spelers als Lang die strijd nodig hebben?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024