Contract tot 2025: "Anderlecht vangt mooie som"

Contract tot 2025:
Zondag 05 december 2021 - 11:30   I   door Redactie

Anderlecht leeft opnieuw op. Een zege in de competitie op Charleroi werd gevolgd door de bekerkwalificatie tegen Seraing. En daarbij eiste één bepaalde speler een prominente rol op.

Sergio Gómez scoorde tweemaal op Charleroi en was opnieuw uitmuntend op Seraing. Waardoor hij opnieuw in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. En de kans dat hij op het einde van het seizoen - of zelfs al deze wintermercato - weggplukt wordt, steeds groter wordt.

Eén groot voordeel voor Anderlecht: ze hebben de Spanjaard vastgelegd tot 2025. Al hield dat de scouts van onder meer Manchester United, Everton, Leverkusen, Inter Milaan, Ajax, Lille en Rennes niet tegen om naar Charleroi af te zakken.

"Anderlecht moet geen schrik hebben", probeert gewezen jeugdtrainer en vertrouwenspersoon Fernandez de Brusselaars in Het Laatste Nieuws gerust te stellen. "Sergio is heel gelukkig - hij lacht voortdurend."

Nieuwe uitdaging

Maar meteen drukt hij paars-wit ook op met de neus op de feiten. "Dat betekent natuurlijk niet dat het uitgesloten is dat hij eind dit seizoen een nieuwe uitdaging aangaat - in het voetbal weet je maar nooit -, maar dan zal Anderlecht een mooie som aan hem verdienen."

Poll: Wanneer denk je dat Sergio Gómez Anderlecht verlaat?

TAGS  I  Charleroi  I  Anderlecht  I  Seraing  I  Zulte Waregem

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022