Transfermarkt: Sergio Gómez weg bij Anderlecht, toch exit Priske bij Antwerp?

Transfermarkt: Sergio Gómez weg bij Anderlecht, toch exit Priske bij Antwerp?
Zondag 05 december 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Sergio Gómez staat in de belangstelling van heel wat Europese topclubs. Zij stuurden al scouts naar verschillende matchen van Anderlecht en het is zeker niet ondenkbaar dat de Spanjaard komende zomer of zelfs deze winter al vertrekt.

*Club Brugge flirtte de voorbije jaren een paar keer met Christian Benteke, maar de aanvaller zelf sluit een transfer nu uit. Hij heeft nog een contract tot 2023 bij Crystal Palace en wil zelfs nog langer blijven.

*In Rusland gaat de ronde dat Antwerp zou hebben in ex-bondscoach Stanislav Cherchesov als vervanger van Brian Priske. Bij verlies op Beerschot zou het al van dat zijn.

*Het lijkt er steeds meer op dat Axel Witsel Borussia Dortmund deze winter al zal verlaten. De Duitse topclub gaat zijn aflopend contract niet verlengen en kan zo nog een transfersom krijgen. Juventus blijft doorduwen voor de Rode Duivel.

Poll: Denk je dat Sergio Gómez na dit seizoen al weg is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022