AA Gent opnieuw in de clinch met... Hein Vanhaezebrouck

AA Gent opnieuw in de clinch met... Hein Vanhaezebrouck
Maandag 06 december 2021 - 09:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is een man met een uitgesproken mening, dat is algemeen bekend. Maar daarom strookt die mening niet altijd met die van zijn werkgever AA Gent.

Zoals wat hij zaterdag na OHL-AA Gent verklaarde over het dragen van mondmaskers door spelers bij het betreden van het veld. "Wat wij moeten doen, eigenlijk puur voor de ogen van de camera is. Ik vind het een beetje te gek voor woorden", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

"Wij doen gewoon wat ons gevraagd wordt, maar ik vind het een beetje onnozel." Quotes die in deze tijden waarin iedereen gevraagd wordt moeite te doen, in slechte aarde vielen. En ook AA Gent kon de stelling van zijn coach allerminst appreciëren. 

De Buffalo's kwamen zelfs met een statement. "Na de wedstrijd OHL-AA Gent reageerde onze trainer, Hein Vanhaezebrouck, in een interview op een ongelukkige manier op deze maatregel. In overleg met de trainer bevestigt KAA Gent echter volledig achter het protocol van de Pro League en de regering te staan."

Niet de eerste keer

Een serieuze terechtwijzing en dat is niet de eerste keer. Recent nog verplichtte de club Vanhaezebrouck zelfs zijn excuses aan te bieden aan Antwerp. Omdat HVH geïnsinueerd had dat de Antwerpenaars zich in de beker en de de Europa League vrijwillig lieten uitschakelen om zich te kunnen concentreren op de competitie.

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck over alles zijn mening mag verkondigen?

TAGS  I  OHL  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022