Clement krijgt stevige waarschuwing: "Dat moet hij toch ook gezien hebben?"

Clement krijgt stevige waarschuwing:
Maandag 06 december 2021 - 13:30   I   door Redactie

In wat aanvankelijk een geweldig seizoen leek te worden, is er de voorbije maanden toch behoorlijk wat zand in de machine gekomen bij Club Brugge. Met name in de verdediging.

Philippe Clement probeerde er zich nog van af te maken door na Seraing youngsters zoals Mbamba in bescherming te nemen, maar in dát verhaal gaat Het Laatste Nieuws niet mee. "Daarvoor zijn er de voorbije weken te veel dingen fout gelopen op defensief vlak."

"Hendry die op KV Mechelen plots besliste uit te stappen, nadat Mechele wilde doordekken, maar vergat dat Mata nog was blijven hangen", schrijft de krant. "Om maar één voorbeeld te geven. Terwijl het in de beker tegen KRC Genk dan weer Ricca bleek die was blijven hangen."

"En zaterdag mocht Seraing seconden na een hoekschop van Club Brugge met drie tegen twee counteren. Dat moet Clement toch ook gezien hebben?", stelt Het Laatste Nieuws streng. Waarna er ook naar de trainer zelf gewezen wordt.

Duidelijkheid?

"Vandaar de vraag: is er wel voldoende duidelijkheid? Los van de vele individuele fouten die Club dit seizoen achterin al heeft gemaakt – en bijgevolg tot puntenverlies hebben geleden." Duidelijkheid die dus van Clement moet komen.

Poll: Denk jij dat Clement verantwoordelijk is voor het gebrek aan duidelijkheid?

TAGS  I  Club Brugge  I  Seraing  I  KV Mechelen  I  KRC Genk

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022