'Er is iets vreemds aan de hand bij Beerschot'

'Er is iets vreemds aan de hand bij Beerschot'
Maandag 06 december 2021 - 14:00   I   door Redactie

Door de incidenten die de match ontsierden werd er zondag eigenlijk een beetje voorbijgegaan aan het feit dat Beerschot nog maar eens verloor en de degradatie steeds dichter komt.

"Voor Beerschot lijkt het stilaan over en uit", gelooft ook journalist Tom Boudeweel er bij Sporza niet meer in. "Zeker omdat de ploegen boven hen wél punten pakken. Een paar weken geleden groeide de hoop weer na 7 op 9, maar ondertussen bedraagt de kloof met de veilige plaatsen toch weer 8 punten."

"Als je zelf nog maar 9 punten hebt gepakt tot nu toe, dan wordt het een helse opdracht. Zeker omdat we net halfweg de competitie zijn. En ik ga ervan uit dat je ongeveer 36 punten moet hebben om je te redden. Dan kan je het optelsommetje maken: nog 9 keer winnen in 17 matchen, dat is veel."

"Bovendien maakt Beerschot heel weinig goals: amper 15 in 17 wedstrijden. En kreeg het dit seizoen al 31 doelpunten binnen, vorig seizoen 64. Dat zijn cijfers die tellen." En besluit Boudeweel: "Door het gebrek aan kwaliteit en een paar vreemde keuzes in het beleid, vrees ik er toch wat voor."

Poll: Geloof jij dat Beerschot het nog redt?

TAGS  I  Beerschot  I  Antwerp

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022