Club Brugge krijgt enorme boost in aanloop naar PSG

Club Brugge krijgt enorme boost in aanloop naar PSG
Dinsdag 07 december 2021 - 07:00   I   door Redactie

Dinsdagavond neemt Club Brugge het op in de Champions League tegen de sterren van PSG. Een stunt is nodig, want Club moet minstens een punt halen in het Parc des Princes. Ze hebben het zelf niet meer in handen, want RB Leipzig moet slechter doen tegen Manchester City dan blauw-zwart tegen PSG.

De blessures stapelen zich op bij PSG en dat is uiteraard goed nieuws voor Club. Zo scoorde Ander Herrera nog in Jan Breydel, maar dat zal hij waarschijnlijk niet kunnen doen in het Parc des Princes. Hij kampt met een spierblessure. Julian Draxler en Neymar ontbreken ook door een blessure en ook achter Verratti zijn naam staat een groot vraagteken.

Club moet scoren in Parijs en gemakkelijk is dat allerminst. Ook daar zijn de keuzes ondertussen beperkt voor trainer Mauricio Pochettino. Presnel Kimpembe viel zaterdag tegen Lens geblesseerd uit. Sergio Ramos zal Noa Lang of Charles De Ketelaere niet kunnen stoppen, want ook hij ontbreekt. Tenslotte is ook rechtsachter Colin Dagba hoogst onzeker.

Veel vraagtekens dus voor Pochettino. Hij zal oplossingen moeten vinden, terwijl Club zich opmaakt voor de match van het jaar.

Poll: Kan Club Brugge stunten tegen PSG?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  RB Leipzig  I  Manchester City

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023