Transfermarkt: Dost weg bij Club, Mbappé naar Real Madrid?

Transfermarkt: Dost weg bij Club, Mbappé naar Real Madrid?
Dinsdag 07 december 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Het contract van Bas Dost loopt af op het einde van dit seizoen en een nieuw voorstel kreeg hij nog niet van Club. Feyenoord en Trabzonspor hadden in juli al interesse in de Nederlander. Dost kan vanaf 1 januari een voorcontract tekenen bij een andere club.

*Club Brugge heeft volgens Venezolaanse media interesse in Yerson Ronaldo Chacon. De 18-jarige flankaanvaller speelt momenteel bij Tachira, maar ook Lommel heeft zijn zinnen gezet op de Venezolaan.

*Kylian Mbappé gaat volgend seizoen vrijwel zeker aan de slag bij Real Madrid. Volgens AS is de deal bijna rond. De onderhandelingen mogen officieel gestart worden op 1 januari 2022.

Poll: Zal Dost vertrekken bij Club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Zulte Waregem  I  Union

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022