Transfermarkt: Vanaken toch naar West Ham, De Ketelaere naar Milan?

Transfermarkt: Vanaken toch naar West Ham, De Ketelaere naar Milan?
Vrijdag 10 december 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge moet rekening houden met een vertrek van Charles De Ketelaere. Volgens Calciomercato is AC Milan geïnteresseerd om de Rode Duivel aan te trekken, maar voorlopig is de vraagprijs te hoog voor de Rossoneri.

*Barcelona haakt af voor Rode Duivel Jérémy Doku. De 19-jarige aanvaller van Rennes blijkt te duur voor de Spaanse topclub.

*Ruud Vormer lijkt open te staan voor een transfer. Dat valt te horen bij de entourage van de Nederlander.

*West Ham had eerder al interesse in Hans Vanaken. Er kwam geen transfer, want Vanaken zou enkel naar een club willen die voor de prijzen speelt. De Hammers zijn door in de Europa League en staan vierde in de competitie. Een transfer lijkt nu niet meer uitgesloten.

*Real Madrid kreeg een eerste bod binnen op Eden Hazard. Het bod van 25 miljoen euro werd van tafel geveegd. De Koninklijke hoopt minstens het dubbele te krijgen.

*Álex Collado trekt zeker niet naar Club Brugge. Barcelona verhuurt de Spanjaard aan Granada.

*Francis Amuzu geniet interesse van het Schotse Glasgow Rangers. Amuzu krijgt niet genoeg speelminuten bij Anderlecht en Rangers zou hem een oplossing kunnen bieden.

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op de Duitser Faride Alidou. Hij zou de vervanger moeten worden van Noa Lang.

Poll: Zou AC Milan een goede club zijn voor De Ketelaere?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022