Club Brugge schrikt op: "Teruggekomen als een ander mens"

Club Brugge schrikt op:
Zondag 12 december 2021 - 14:00   I   door Redactie

Nu het Europees is uitgeschakeld hoopt Club Brugge om na de winterstop zowel in de competitie als de beker tot het einde mee te gaan. En misschien kan het daarvoor wel een beroep doen op een onverwachte speler.

Want van Owen Ota­sowie, de Amerikaanse middenvelder die voor 4 miljoen euro overkwam van Wolverhampton en waarvan blauw-zwart hoge verwachtingen had, hebben ze in Brugge nog niet veel gezien.

De Amerikaan had last met het niveau en de intensiteit in België. Daarnaast waren er aanpassingsproblemen en een privékwestie. Daarom kreeg Otasowie begin november een weekje verlof in Engeland, dicht bij zijn familie.

"Dat heeft hem écht deugd gedaan. Hij is teruggekomen als een ander mens", aldus Philippe Clement in Het Nieuwsblad. Op training zou Otasowie mooie dingen laten zien. "De laatste weken komt hij inderdaad aan de oppervlakte."

Groeiende

"Vrijdagavond maakt hij met de beloften zijn eerste minuten sinds lang. Het is nu aan hem om tijdens een wedstrijd te tonen wat hij op training aan de dag legt. Hij is groeiende", besloot Clement.

Poll: Denk je dat Otasowie Club Brugge nog iets zal kunnen bijbrengen?

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024