Transfermarkt: Vermaelen naar Anderlecht, Vanaken naar Premier League?

Transfermarkt: Vermaelen naar Anderlecht, Vanaken naar Premier League?
Maandag 13 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thomas Vermaelen ziet zijn contract bij het Japanse Vissel Kobe niet verlengd. Als transfervrije speler kan hij vanaf 1 februari opgepikt worden door Anderlecht waar hij al langer aan wordt gelinkt.

*Jordan Lukaku zou van Lazio, waar hij niet aan spelen toekomt, voor zes maanden verhuurd kunnen worden aan de Italiaanse rode lantaarn Vincenza. In juni is hij einde contract bij Lazio.

*Nu hij opnieuw bij de favorieten behoort om de Gouden Schoen te winnen is de verwachting dat áls Hans Vanaken de trofee effectief binnenhaalt, hij daarna naar de Premier League zal trekken. West Ham United, al langer geïnteresseerd, blijft een serieuze kandidaat.

Poll: Denk je dat Vermaelen een meerwaarde zou zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024