Real Madrid en Courtois woest na horrorscenario bij nieuwe CL-loting

Real Madrid en Courtois woest na horrorscenario bij nieuwe CL-loting
Maandag 13 december 2021 - 15:21   I   door Redactie

De UEFA heeft er maandagmiddag een potje van gemaakt bij de loting voor de Champions League. Tot woede van Real Madrid, dat bij de nieuwe poging aan PSG werd gekoppeld.

Omdat de naam van Manchester United per abuis niet in de trommel werd opgenomen toen de tegenstander van Atlético geloot zou moeten worden, besliste de Europese voetbalbond dat de hele loting moest worden overgedaan.

Tot grote vreugde van ManU dat werd uitgeloot tegen PSG, maar tot afgrijzen van Real Madrid dat maar al te blij was met een affiche tegen het Benfica van Jan Vertonghen. De Koninklijke voelde de bui al hangen, want tekende protest aan tegen de nieuwe loting.

Niet onterecht, want de fout gebeurde pas nádat Real Madrid aan Benfica werd gekoppeld. De UEFA hield echter voet bij stuk. Waarna de vrees van Thibaut Courtois en co. bewaarheid werd: een horrorloting tegen PSG kwam uit de bus. 

Poll: Vind je het protest van Real terecht?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Bayern München  I  Juventus  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023