Ook Club Brugge-Anderlecht uitgesteld door politiestaking?

Ook Club Brugge-Anderlecht uitgesteld door politiestaking?
Donderdag 16 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Alsof er nog niet genoeg problemen zijn met de kalender wordt de Jupiler Pro League nu ook nog eens geplaagd door een politiestaking. Daardoor zou mogelijk meer dan één match uitgesteld kunnen worden.

De politiestaking is het gevolg van de moeizame onderhandelingen tussen Minister van Binnenlandse Zaken Verlinden en de politievakbonden. Dat resulteerde woensdagavond in het uitstellen van Standard-Beerschot.

Omdat de lokale overheden oordeelden dat de veiligheid niet kon worden gegarandeerd. Ook Seraing-KV Kortrijk van komende vrijdag zou daardoor in het gevaar komen. De grote vraag is of er nog meer matchen bedreigd worden.

Zondag staat bijvoorbeeld de topper Club Brugge-Anderlecht op het programma, een match waar altijd veel politie - ook federale - op moet aanwezig zijn. Het is voor de kalendermaker en wellicht ook de clubs afwachten of er iets uit de bus komt.

Poll: Zou jij het snappen als Club-Anderlecht zou worden uitgesteld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Seraing  I  KV Kortrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024