Kevin De Bruyne kan het maar moeilijk vatten: "Soms voel ik het nog"

Kevin De Bruyne kan het maar moeilijk vatten:
Vrijdag 17 december 2021 - 19:00   I   door Redactie

Dat in de Premier League de ene na de andere match wordt uitgesteld door een enorme corona-uitbraak is vooral een streep door de rekening van Kevin De Bruyne die zo zijn topvorm opnieuw ziet uitgesteld.

Newcastle United-Manchester City van zondag gaat voorlopig wel nog door, maar door de vele coronagevallen in het Britse topvoetbal klinkt de roep steeds luider om voorlopig alle wedstrijden in competitie- en bekerverband uit te stellen. De verwachting is dat dat ook gebeurt.

En net nu Kevin De Bruyne zélf hersteld is van een coronabesmetting opgelopen bij de Rode Duivels. "Ik heb zo hard getraind als ik kon nadat ik was teruggekomen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Niet makkelijk met de drukke ­kalender. Ik denk niet dat ik al op mijn beste niveau zit."

"Ik heb het ­gevoel dat mijn lichaam zich nog aan het aanpassen is." En dat is ferm balen voor de Rode Duivel. "Soms kan ik na een twee- of drietal sprints echt wel nog voelen dat ik corona gehad heb. Ik weet dat er nog matchen zullen zijn waar ik aan de kant zal staan en dat is nooit leuk."

Poll: Denk je dat De Bruyne na de winterstop wél opnieuw zijn beste niveau zal halen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Newcastle United

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022