Jelle Vossen is het kotsbeu bij Zulte Waregem: "Daar word ik ziek van"

Jelle Vossen is het kotsbeu bij Zulte Waregem:
Vrijdag 17 december 2021 - 19:45   I   door Redactie

Het zit niet goed bij Zulte Waregem. De slechte resultaten en de daarmee gepaard gaande voorlaatste plaats zorgen ervoor dat er in alle geledingen van de club onrust heerst. Niet in het minst bij de spelers.

Daags voor het ontslag van trainer Francky Dury vrijdag nam Het Nieuwsblad een interview af met Jelle Vossen. En die mag dan wel topschutter zijn met elf goals, dat maakt hem niet gelukkiger met de situatie waarin Essevee is verzeild geraakt.

"Dit is niet waarop ik gehoopt had toen ik hier ondertussen twee jaar geleden tekende", aldus Vossen. "Ik ben niet naar Zulte Waregem gekomen om tegen de degradatie te vechten. Toen ik hier aankwam, stond Essevee zesde en zat het in de halve finale van de beker. Het zag er allemaal mooi uit.

"Sindsdien was het toch ­allemaal wat minder. Als ik nu naar het klassement kijk en zie dat we voorlaatste staan, word ik daar ziek van", besluit hij. "Ik kan het heel moeilijk geloven, maar het is jammer genoeg de realiteit. Maar oké, ik ben daar mee ­verantwoordelijk voor, want ik ben ook een speler van deze club."

Poll: Denk je dat Zulte Waregem zal degraderen?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024