Marouane Fellaini laat Ivan Leko verbouwereerd achter

Marouane Fellaini laat Ivan Leko verbouwereerd achter
Maandag 20 december 2021 - 10:00   I   door Redactie

Enkele maanden geleden verlengde Marouane Fellaini (34) verrassend zijn contract bij zijn Chinese club Shandong Luneng Taishan. Een uitstekende zet, want de ex-Rode Duivel is bezig met stuntwerk.

Fellaini en zijn maats wonnen op speeldag 3 van de play-offs immers met 0-2 van Shanghai Port, de club waar Ivan Leko Antwerp voor verliet. Met nog amper 5 speeldagen te gaan vergroot de leider zijn voorsprong in het klassement zo tot 8 punten, waardoor de titel voor het grijpen ligt.

Dubbel feest voor Fellaini die voor het eerst sinds augustus nog eens negentig minuten mocht spelen. Daarvoor kampte de middenvelder met een lichte blessure, waardoor hij de afgelopen speeldagen een heel stuk minder aan de bak kwam.

Dat neemt zijn verdienste voor de club niet weg, want onze landgenoot zit aan 9 goals in 17 wedstrijden. En een ontgoochelde Ivan Leko moet vrezen voor nog meer onheil, want ook in de bekerfinale op 9 januari moet hij het opnemen tegen Fellaini en Shandong Luneng Taishan.

Poll: Vind je het straf wat Fellaini op zijn 34ste nog doet?

TAGS  I  Shandong Luneng Taishan  I  Rode Duivels  I  Shanghai Port  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024