Opnieuw domper voor Lukaku na spectaculaire comeback

Opnieuw domper voor Lukaku na spectaculaire comeback
Maandag 27 december 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het is voorlopig nog niet het seizoen van Romelu Lukaku. Een moeilijke integratie bij Chelsea, een vervelende blessure, corona en het slechtst van al: een trainer die hem maar weinig vertrouwen schenkt.

Maar beginnen doen we met zijn comeback zondagavond. De Rode Duivel kwam op het veld van Aston Villa nog eens in the picture: hij viel in tijdens de rust, scoorde de 1-2 en veroorzaakte ook nog eens de strafschop waaruit de 1-3 viel. En toch was er verbazend genoeg geen hoerastemming.

Het Laatste Nieuws weet immers dat ze bij Chelsea nog niet uitschreeuwen dat 'Big Rom' back is. Zijn fysieke parameters staan nog niet op punt. Hij kan zogezegd nog geen volledige match aan. Tot grote frustratie van Lukaku zelf, die naar zijn mening al te lang op de bank verkommert.

"Die 45 minuten waren meer dan mijn fysiektrainer had aangegeven, maar we dachten dat we een risico konden nemen", aldus coach Thomas Tuchel. "Hij is een maand out geweest, geraakt dan moeilijk in zijn ritme en dan kreeg hij nog corona ook."

Onder de knoet

Terwijl Lukaku op het veld net het tegenovergestelde bewijst. Maar de Duitser wil de aanvaller duidelijk onder de knoet houden. "Rom moet gewoon zien dat hij weer de ouwe wordt na zijn blessure. En dat is niet simpel als je een blessure hebt gehad als de zijne, en zo'n lichaam."

Poll: Denk je dat Lukaku op zijn plaats zit bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Aston Villa

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022