Kogel door de kerk: Moussa Dembélé op weg naar Belgische topclub

Kogel door de kerk: Moussa Dembélé op weg naar Belgische topclub
Maandag 27 december 2021 - 11:45   I   door Redactie

Terwijl iedereen zich opmaakt voor de terugkeer van Thomas Vermaelen uit Japan naar de Jupiler Pro League, is er nog een bekende naam die een comeback zal maken, maar dan uit China: Moussa Dembélé.

De gewezen Rode Duivel is in de winterstop immers einde contract bij zijn Chinese club Guangzhou City en er is geen sprake van een contractverlenging. Démbéle trok er drie jaar geleden tijdens de winterstop onverwachts naar toe, nadat zijn verhaal bij Tottenham op zijn einde liep.

De fluwelen middenvelder heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag naar België zou terugkeren. Op zijn 34ste is het ook de ideale leeftijd om een comeback in de Jupiler Pro League te maken. In makelaarskringen klinkt het dat de Belgische topclubs zich verdringen om Dembélé binnen te halen.

Afgelopen zomer was er al sprake van Anderlecht, maar ook Club Brugge, Antwerp, KRC Genk en zelfs AA Gent zijn kapitaalkrachtig genoeg om hem aan te trekken. En dan gaat het enkel over salaris, want een transfersom moet er niet worden betaald. 

Poll: Bij welke club zie je Dembélé het best passen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Tottenham  I  Rode Duivels  I  Guangzhou City

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022