Francky Dury geeft verrassende wending aan zijn carrière

Francky Dury geeft verrassende wending aan zijn carrière
Maandag 27 december 2021 - 19:00   I   door Redactie

Voor Francky Dury was het zwaar slikken toen hij recent ontslagen werd bij Zulte Waregem. Zijn levenswerk van twintig jaar abrupt beëindigd. Maar is dat ook het definitieve einde voor de trainer?

In De Krant van West-Vlaanderen laat hij zich daarover uit. "Als er zich een club aandient zal ik die screenen, er moet een project achter zitten", vertelt hij. Een laatste uitdaging zou hem het afscheid kunnen geven dat hij eigenlijk bij Zulte Waregem had verdiend.

Maar daar gelooft de West-Vlaming verrassend niet meer in. "Ik ben 64 jaar, ik weet hoe het werkt. Ik denk niet dat er nog een afscheid komt." Wat dus zou betekenen dat zijn trainerscarrière erop zit.

Een verrassende wending, maar dan kan hij natuurlijk altijd nog een andere functie opnemen. Zo zijn ze bij de Pro League nog altijd op zoek naar een onafhankelijke kandidaat-voorzitter. Afwachten of er van die kant alsnog iets uit de bus valt.

Poll: Vind jij dat Dury moet stoppen als trainer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022