Anderlecht komt met verrassend nieuws over transfer Thomas Vermaelen

Anderlecht komt met verrassend nieuws over transfer Thomas Vermaelen
Woensdag 29 december 2021 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht zit financieel nog altijd in de herstelfase en moet daarom bij het binnenhalen van versterkingen ook nog steeds creatief uit de hoek komen. Dan zijn transfervrije spelers natuurlijk de perfecte oplossing.

Zoals Thomas Vermaelen bijvoorbeeld. Die is einde contract bij zijn Japanse club Vissel Kobe en dat betekent dat de 36-jarige verdediger vanaf 1 februari 2022 een vrije speler is. En dat zou een geweldige opportuniteit kunnen zijn voor Anderlecht.

Maar in een interview in La Dernière Heure beweert CEO Peter Verbeke nu verrassend dat er van de komst van de Rode Duivel geen enkele sprake is: "Vermaelen zal niet komen. Ik lach er mee als men zegt dat zo'n spelers 'gratis' op te halen zijn."

"Wesley Hoedt is ook voor nul euro gekomen, maar daar moet je wel zijn salaris bij rekenen", vervolgt Verbeke. "Dan is het helemaal niet gratis." De grote vraag is natuurlijk of dit niet gewoon een mistgordijn is om de concurrentie te misleiden. Want ook Club Brugge en Antwerp azen op Vermaelen.

Poll: Denk je dat Vermaelen naar Anderlecht zal komen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Vissel Kobe

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022